Веб развој, веб апликации, online продавници,кои посетителите ги претвараат во клиенти и се на странa 1 на Google.

Веб.графички дизајн.дигитален маркетинг. креативно студио во Скопје

Креатика е како бутик за дигитална уметност,а не како фабрика која произведува повеќе отколку што може да поднесе.

Loading Google Review...

Ефективната веб страна е една од најдобрите и најразумни методи за да ја зголемите вашата база на купувачи/клиенти.

Благодарение на добро функционалната веб страна,вашата компанија може брзо да постигне успешни резултати кои ги таргетира.Ќе ви овозможи да добиете голем број на посетители и можност да се прикажете на голем број на можни клиенти.

Кога имате професионален вебсајт резултатот е: Подобрување на препознатливоста на компанијата или сервисот,услугата,дава значителна доверба и привлекува клиенти од нови продажни канали,што значително го зголемува профитот на вашата компанија,сервис или услуга.

Мора да размислувате на начин дека веб страната не е трошок, него е важна инвестиција, која со добро организирана маркетинг стратегија навистина ќе ви се исплати.

Со цел да се заврши професионално нарачката,водиме бројни разговори со нашиот клиент.Ова ни овозможува да создадеме одлична професионална веб страна во согласност со очекувањата на клиентот

Дали сакате да направиме веб страна за вас, но сепак не знаете што да очекувате?Ајде да ви дадеме објаснување веднаш!

Креирањето онлајн продавници е наша специјалност, така што ќе ви помогнеме успешно да го започнете или проширите вашиот бизнис.

Долгогодишното искуство значи дека можеме да дизајнираме онлајн продавница за компании од секоја индустрија. Оригиналниот дизајн и функционалноста на нашите проекти ги прават компаниите со кои работиме многу брзо да постигнат задоволителни продажни резултати. 

Дали очекувате професионализам, навременост и највисок квалитет на вашата онлајн продавница? Тогаш сте на вистинското место! По атрактивна цена, ќе ви создадеме продавница од А до Ш, односно подготвена за продажба и бизнис на Интернет со имплементација на систем за наплата. Не чекајте и контактирајте со нас денес!

Што ќе добиете со оптимизирање на веб страната? Подобра видливост на веб страната во пребарувачите, многу полесно доаѓање до нови клиенти, интуитивно корисничко искуство низ веб страната...

Во ерата на рекламирање, многу е важно вашата веб-страница да биде на самиот врв во најпопуларните пребарувачи. И покрај прифатливата и сеопфатна понуда, таа лесно може да се занемари од потенцијалните клиенти. Никој не сака да бара долго време. Не пропуштајте ја вашата шанса и преземете акција - конкуренцијата нема да ве чека.

Правилната оптимизација е најважна за добро рангирање на пребарувачите. Важно е тоа да го врши тим од искусни луѓе кои ги знаат правилата за работа и поединостите одговорни за правилно позиционирање на веб-страницата. Во случај на веб страната, можеме да ја оптимизираме според различни критериуми. Техничката оптимизација ќе  овозможи, на пример, да преземеме поефективни активности на полето на позиционирање и функционирање на веб страната, додека функционалната оптимизација ќе им овозможи на корисниците многу поинтуитивно корисничко искуство на дадена веб страна.

Професионален веб дизајн на сосема нова веб-страница според најновите стандарди,
веб-страница со CMS систем со можност за независно ажурирање (заштеда на трошоци за одржување)
Респонсивен веб дизајн - веб страници прилагодени на сите видови мобилни уреди и таблет компјутери,
врвни фото галерии, каталози, форуми, е-продавници,системи за имплементирање наплата и други функционалности според вашите барања.
подобро позиционирање на страницата на пребарувачите
пристапни цени за услугите за веб дизајн и веб развој

Со љубов и страст пристапуваме кон дизајот на етикети и амбалажи за производи за широка потрошувачка. Се гордееме со фактот дека секој атом на знаење, вештина и креативност нашиот тим  го насочува кон создавање на оригинални, впечатливи и необични дизајни кои навистина го издвојуваат производот од другите во истата категорија. Во нашето портфолио можете да најдете исклучителни креации на етикети,амбалажи и разни дизајни за пакување на производи за бројни артикли и се надеваме дека ќе имаме можност да ви ги докажеме нашите вештини,креативност,функционалност и дисциплина

Буџет: