Креативно Студио: Веб, Графички Дизајн, Дигитален Маркетинг

Ние сме посветени креативни професионалци, подготвени да се справат со секој предизвик, и го нудиме најдоброто решение за секој проблем.

Многу љубов кон креативноста ни е инспирација за креирање на уникатни дигитални и графички решенија.Кај нас добивате све под еден кров.Без разлика дали сте мала, средна или голема компанија,како и лице кое има потреба од некакво решение, кон сите даваме подеднаква професионалност, посветеност и одлична бизнис комуникација.Ние сакаме да решаваме проблеми и не се плашиме од никакви предизвици.

 

Креатика е дигитално студио кое нуди комплетна услуга за дизајн и развој на веб страни, графички дизајн како и дигитален маркетинг. Специјализирани сме за  креативни дизајни, и развој на веб страни и веб апликации за компании кои што сакаат професионална, креативна и беспрекорно квалитетна услуга. Започнувајќи од почетна идеја па се до консултација и обука на персонал за дигиталните решенија.

Нашите клиенти се од широк спектар на индустрии,затоа ние сме секогаш покрај вас, внимателно ги слушаме вашите потреби, нудејќи ги најдобрите можни услуги. Но сме презадоволни пред све поради довербата на компаниите од градежниот сектор кои ни се најбројни клиенти и кои се одлучуваат да ни ги доверат своите проекти на нас.

Буџет: